Elf fanny and elf jennifer

TGIW- thank god it´s wednesday

Heeej kompisar! Nu har jag äntligen helg IGEN! hehe, tre dagar i skolan räcker för min del. Nu är det inte alls långt kvar tills vi får jullov här borta, eller ska man säga sommarlov kanske! För vi har ju faktiskt två månaders lov. Det är helt sjukt egentligen vad tiden går fort, satt och kollade igenom bilder från i början av resan och det har redan gått 4 månader sedan vi kom till LA! Jag trivs verkligen här, klart man saknar Sverige ibland och sin familj, men jag skulle absolut inte kunna tänka mig att åka hem ännu, det är jag inte redo för än! 

Mina veckor framöver ser ut såhär:
Imorgon är det Thanksgiving och då har jag och Fanny lite planer som ni får läsa mer om sedan. Sen är det 1:a advent på söndag som jag längtat efter såååå länge, för då ska jag kolla julkalendern och äta massa pepparkakor, hehe. Sen så har jag en hel vecka i skolan, veckan där efter är det bara massa Finals, så då har man inte alla lektioner. Sen är det två dagar till i skolan veckan därpå, men det är också bara finals så då är vissa lektioner inställda! SEN är det lov! och bara några dagar efter det så kommer min SISTAAAA och Anton hit! 
 Livet är allt bra ibland! 

En gammal bild från mitt saknade rum :(, hade ingen annan att bjuda på från idag, sitter just nu sveettig och äcklig efter ett litet gympass, så tror inte ni vill se mig just nu faktiskt! 



Christmas Nails

 

Lovely tuesday

 
 
 
 
Blus från Naomi and lavender

En helt underbar dag har jag haft idag! Startade den med en god frulle, sen direkt i väg till skolan. När jag kom till business lektionen så fick jag tillbaka resultatet på provet som jag trodde hade gått svindåligt, men det visade sig att jag fick rätt bra ändå! 87 av 100 vilket är typ A-, så jag är riktigt nöjd! När jag kom hem körde jag ett träningspass; Löpning i 30 minuter och sedan mage och ben! 
Efter det gick jag till starbucks för att plugga och gjorde klart hela mitt projektarbete i Businessen! Påvägen hem fick jag syn på den här underbara blusen, den var på rea och inte alls dyr så jag slog till! 

När jag kom hem igen så gjorde jag TACOS och kollade på Paradise Hotel, åh vad gott det var, har inte ätit tacos på hur länge som helst, fick en känsla av att det var fredag helt plötsligt. Det är det ju nästan för imorgon är min sista dag i skolan och vet ni vad!? jag slutar klockan 12.35 för min gymlektion blev inställd! 
 
 
PUSS&KRAM

FRULLE

 

 Frulle-höjdpunkten på min dag hehe 

God morgon/god eftermiddag kompisar! Äntligen tisdag, älskar tisdagar för har bara en lektion som är sjukt chill, sen kommer jag hem vid 12 senast och kan göra vad jag vill! Imorgon är sista dagen sen är det helg igen, och inte vilken helg som helst utan det är Thanksgiving som man firar här i USA. Fanny och jag har inte riktigt spikat våra planer än, men vi får se något kul ska det nog bli i alla fall!

 Puss&Kram 

Dear Monday...


Usch vilken måndagsångest jag har haft idag alltså... Att behöva gå upp så tidigt är inte kul och sedan gå ända till halv fyra, och inte nog med det man kommer ju hem klockan halv 6 eftersom trafiken är för jävlig vid den tiden...ja, andra har det sämre, men man får klaga ibland! Idag var inte Titti i skolan så jag åkte själv till 3rd street, där jag köpte mig lite lunch, mys! Jag köpte mig faktiskt ett par vanliga svarta vantar och ett par svarta leggings, för det är hyfsat kyligt på mornarna nu alltså! 
 
Fick tillbaks mitt betyg på letter forms assignmenten i fotokursen idag, fick 94 av 100, så det blev ett A, wieeee! När jag kom hem från skolan var jag verkligen helt död, men ändå gick jag direkt till Trader Joe´s för att inhandla lite mat! Såååå skönt att ha skåpen fulla nu, har inte haft det på flera veckor känns det som, men nu är de fyllda så det räcker och blir över! Har suttit och käkat massa kakor och kollat på Paradise Hotel nu, måste egentligen plugga, men har verkligenverkligen INTE någon motivation till det över huvud taget, så tror nog jag tar några fler kakor och kollar på 90210 istället, hehe. Hoppas ni hade en bra måndag! 
 
Sweet dreams, god natt, god morgon eller vad man nu ska säga! 


 
 
 
 
 

Fashionistas

 
Asså åh hur söta är inte dessa små tjejer då!? Tog bilden inför min foto uppgift!

LURE

Igår bestämde jag, Titti och Fanny oss för att gå ut! Vi har inte varit ute på en månad, vilket i och för sig har varit ganska så skönt, men kul var det i alla fall! Vi gick till vårt favvoplace Lure såklart. 
Att vakna upp nu dagen efter är ju inte lika roligt, men det är sådant man får ta lol. Jag, Fanny och Linnea gick och satte oss i parken och spelade kort och åt lite gott, man får ju passa på när det är så fint väder! 

 
PUSS
 

Environmental portrait



 
Okej kan ni hjälpa mig att välja utav dessa två? Jag ska ta ett foto på någon i personens naturliga miljö, så jag frågade den här killen om jag fick fota honom. Bilden ska visa vad personen "do for a living", och jag tycker att den första visar mer passion, men gillar inte att den är "avklippt" vid ena vikten... så svårt. Vilken tycker ni?

Workout done

 
Helt dödens efter dagens springpass ! 

HUNGER GAMES ~ Catching fire

Last night Fanny and I went to The Grove to watch the Hunger Games, but when we were about to grab our seats, we had the same seats as two other people...One of them said to Fanny that he should have the seat because he bought his ticket first, and Fanny said "NO, no I´m sitting here", at the same time, I looked at Fanny´s and mine tickets and realises that we had bought tickets for the wrong day, ours were for the one that was at the same time the day before... and Fanny is still sitting there and arguing with the man. I told Fanny to stand up, but stubborn as she is, she didn´t wanna leave, so I whisper to her "we have the wrong tickets"...then she finally stands up and says "okey you can have your seat then!!!!" haha so embarrassing,lol. Anyway, since it was not our fault they switch our tickets to a later show! 

The movie was really good, it met my expectations, but some parts were sort of hard to understand just for the fact that there were no swedish translation, lol. Anyway, this movie is really worth seing! 












 

Fredag

Kom precis hem från att ha varit hos Jasses pojkvän och hans roomies, meningen var att vi skulle fotat där, men de var inte riktigt det ljuset jag ville ha, så fick inga kanon bilder. Vi ska fota imorgon här hemma istället för då är ljuset jättefint på kvällen! Hennes killes roomie lånade ut en reflector i guld och silver till mig, så då ska det allt bli fina bilder hoppas jag! Nu är jag vråålhungrig, sitter och väntar på Thai mat som familjen odetunde lagar, sen ska jag, Fanny och förhoppningsvis Linnea (om hon får biljett) gå på bio, HUNGER GAMES ! 

PUSS
 
 
 
 

TGIF

 
Good morning peeeps! Woke up and felt kind of alone this morning because Fanny wasn´t beside me anymore...:( she´s on the other end of the room, sad! Like I said we´ve been rearranged our room, think Fanny took som pictures for you to see that she´ll post on her blog later! Anyway it´s friday so we have the whole weekend in front of us! Titti´s mum is coming to our apartment today and cooking some Thai food for us, finally some real food in this house, hehe! Me and Fanny bought movie tickets to Hunger Games for today, have been looking forward to this one since the first Hunger games came out!!

Like my mum said this morning, TGIF! Ciaaao ♡
 

Duktiga flickor!

Jag och Fanny är ta me fan duktiga. Vet ni vad vi har gjort idag? städat. Hur tråkigt som helst men helt underbart nu när det är klart, vi har till och med möblerat om vårat rum. Vi dissade en utekväll mot att städa, hur vuxet och tråkigt är inte det?! Jag är såå himla trött att jag faktiskt kan somna nunu. 

Idag hade jag test i Business, det gick väl sådär, menmen. Efter det åkte jag hem och körde ett litet magpass, så snart ska magrutorna ploppa fram! Efter det var jag tvungen att gå till The Grove för att ta kort inför en assignment som jag har tills på söndag. Uppgiften heter the desisive moment och innebär att vi ska ta kort på folk utan att kolla genom viewfindern, alltså hålla kameran vid bröstet typ och försöka få bra kort ändå på folk som rör sig. Himla jobbigt måste jag säga, folk fattar ju att man tar kort på dem, så man får några små irriterande blickar, lol. Fick inte alls många bra, men har väl några som är ok. 

Fanny and I have been pretty damn good today. you wanna know what we´ve been doing? Cleaning. Yes, boring, but it feel so good now when everything is clean and fresh, we also rearranged our room. We even ditched a night out for cleaning our apartment, how sad isn´t that? I´m so extremly tired that I could fall asleep any minute.

Had a test in Business class today, I didn´t do so well though. After my class I went home and did a little ab workout. Then I had to walk by the grove to take some pictures for my assignment, which is due on sunday. The assignment is named as the desisive moment, meaning that we´re supposed to take picture of people without looking through the viewfinder. It´s really hard I have to say, people get that I´m taking picture of them, so I get some irritated eyes on me sometimes, lol. 






 


 

Happy day

Heeej allihopa där hemma! Idag är jag lite gladare än vad jag var igår faktiskt! Ni kanske undrar varför, eller inte.. men i alla fall så fick jag reda på att jag fått 100/100 på mitt Sport Psychology prov som jag hade i måndags, så himla glad blev jag. Det betyder alltså att jag har fått full poäng på allt vi gjort under terminen i den kursen än så länge! 
 
Jag hade essay writing idag på min engelska lektion, det gick väl sådär men jag är nöjd ändå, känns skönt att den är gjord nu också. På min fotolektion idag fick vi i uppgift att vi skulle gå ut och ta självporträtt, alltså porträtt på oss själva som speglar vem man är som person! Så då tänkte jag att jag ställer mig på händer och ler hehe, för att jag är en glad, sprallig tjej som älskar gympa haha... Man var tvungen att själv bestämma inställningarna på kameran för att få ett bra exposure och sen sätta kameran i en annan persons händer som bara ska klicka på knappen. Meningen är att det ska vara som att man själv har tagit fotot, om ni förstår hur jag menar! Vi skulle sedan visa upp bilderna vi tagit och när jag visade upp min började min lärare skratta och applådera "this is what I want you to do, this is a picture that reflect personality", så jag blev väldigt glad för det, hehe! 
 
Dagen flöt på bra tills jag slutade skolan och skulle sätta mig på bussen och vid den tiden jag slutar (15.35) är trafiken KAOS! Det tog mig två timmar att komma hemma idag...men nu är jag i alla fall hemma och ska sätta mig och plugga inför mitt allra sista prov för den här veckan!
 

Heey everyone! I´m in a little bit better mood today than I was yesterday! You might wonder why, well, I found out that I got a full score on my Sport Psychology test that I had this Monday, feels so good. That means that I have got a full point on everything we´ve done in this class so far!

I had an essay writing in my English class today, which I didn´t do so well on, but I´m happy anyway it just feels good that it´s over. At my photography class today we were asked to take a self portrait, which was going to reflect who you are as a person. So, I thought I just do a handstand and smile since I´m a happy, frisky girl who loves gymnastics, hehe! You had to set up the picture and the camera settings on your own and then put the camera in someone else hands to press the buttom. The whole concept was that it would be as you had photographed yourself, if that makes any sense? After we had photographed ourselves we were supposed to show them to the rest of the class and when I showed my pictures the teacher started to laugh and applaud "this is what I want you to do, this is a picture that reflect personality", that made me so happy to hear! 
 
The day continued to be good until I finished my last class and where suposed to go home, but by the time I finish (3.35) the traffic is INSANE! It took me around two hours to get home today... but now when I´m finally home I´m gonna study for my last test for this week! 
 


 
Ha en bra torsdag allihopa, nu ska jag kolla på Paradise Hotel och äta Marie Kex!! 

STU DYING

Alltså nej, nu orkar jag inte ens skriva på engelska faktiskt... Idag när jag kom hem var jag så omotiverad till allt, jag släpade mig och mina tunga primeboots hem från busshållplatsen och kastade mig själv i sängen när jag kom hem. Jag visste inte vad jag skulle laga för mat och jag var så hungrig, jag ville egentligen träna men hade absolut noll ork. Jag fick reda på att jag skulle skriva en summary till imorgon också... Efter lite uppmuntran av Nathalie via Viber så tog jag mig i kragen och gick till starbucks för att plugga med Julia inför vårat prov i Business på torsdag, men vi fick kramp i handen av allt skrivande så vi gick till worldmarket istället... När jag kom hem ville jag bara sova egentligen, men jag satte mig och skrev äntligen klart min summary! Så ja nu är jag klar har officiellt tröttnat på plugget ordentligt!!!
 
Nä nu ska jag och Fanny ta oss till gymmet och "chill-träna" lite, bara ta en pw eller kanske lite cross-trainer och prata, för att bara få rensa alla tankar från alla "måsten"! 
 
 
HEJSVEJS

Monday...

So glad that this day is finally over! As I told you before I had a test in Sport Psychology today, I finished the test in 25 minutes, but I don´t know how well I did though. I always do my test too fast because I want to get it over with... but anyway I hope I did well. At my English class my group and I held a presentation about Pan Pacific Park, it feels so good that I´m done with that now. Well, now I only have one test, one Essay writing in class, and one assignment left for this week, almost half way through! My gym coach was 50 minutes late today, like always. So instead of working out at school Jasmin and I went to the gym at our complex. We ran for 20 minutes then we did some abs and boooooty exercises, and today I even stretched properbly, which I haven´t done since forever! 
 
This is pretty much my life now...
 
Took a picture of this cute talented little man with his flute in todays photography class
 

Tree lightning at The Grove

Helloo!!!!! Hope you guys had a good start on your Monday!
I really don´t feel like waking up at 6.15 a.m. tomorrow, nope it´s too early, but since I have a test in Sport Psychology, which also is my first class, I have to! Uuugh… Been studying almost the whole day, have so many things to do this week. Tomorrow I have one test and one presentation and for Thursday I have a test in business and one assignment due in Photography.

I ran 10 km this morning, which felt so good because I haven´t been running that long in ages it feels like! I just wanted to prove to myself that I still could do it, lol. After that, I felt like taking a looong and warm shower, but lucky me, after taking some shampoo in my hair I saw a HUGE spider, so I panicked and jumped out of the shower!! Seriously we have had like 4 spiders in about 2 weeks in our room!!!

 At 6 p.m. Fanny and I went to watch the Tree lightning and the artists who were performing at The Grove. It was so many people there, so you couldn’t see anything, so we decided after a while to go back home… And now I´m sitting here and thinking about how little I want to go to school tomorrow... 

 
 
Sweet dreams ♡

Game night

Yesterday was a pretty good day, it started with a little bit studying at Starbucks, then we went to Worldmarket where Linnea and Fanny bought som olives, crackers and cheese for the evening. When we came home we decided to take a dip in the jacuzzi and then go to the sauna at the gym, hehe feeels kind of good having the opportunity to do that! We spent the evening around the table and played cards, a game called 500, it was really fun, but Fanny made me so irritated though haha, after probably five rounds she still asked what the rules where... Fanny came up with the Idea that the loser of the game were supposed to take a shot of her liquid butter, unfortunatly for her she was the one loosing, lol! 

 
 
 

Q/A

Kan inte du berätta hur du tränar och äter? Hur många mål och träningspass om dagen/veckan, vad för slags kost brukar du äta? Har du något speciellt schema, eller vad brukar du tänka på? Osv.  / anonym.

Jag har ju varit sjuk den senaste tiden men jag kör mycket kondition, dvs. springer mycket och kör cross-training, sen bestämmer jag vilken kroppsdel jag ska fokusera på när det gäller styrkan. Jag är inte så mycket för maskinträning utan använder mig helst av min egen kroppsvikt! När det gäller mat så undviker jag pasta, ris, bröd osv. Jag äter väldigt mycket fisk, nästan aldrig riktigt kött (men det är för att jag inte orkar laga det haha)! Till frukost äter jag oftast havregrynsgröt eftersom man håller sig mätt länge på det och det är nyttigt på grund av att havregryn rensar bort skadligt kolesterol från mag-tarmkanalen och blodkärlen! Jag tränar väl ca 5 gånger i veckan, äter 3 stora mål om dagen och mellanmål som frukt eller en bar! Innan jag går till gymmet brukar jag ofta ha gjort ett lite schema för att jag inte ska bli uttråkad eller omotiverad när jag väl är där, så då har jag upplägget att jag först kör lite kondition av något slag, sen gör jag de övningar jag planerat. Jag fokuserar oftast på 2 eller 3 olika muskelgrupper, en dag kanske jag kör mage/rygg och nästa ben/rumpa/armar osv. Jag går hellre till gymmet och är där kanske 1-1,5 timmar och då gå dit flera gånger än att vara där i 2,5 timmar, för tror på att träningen blir mer effektiv om man tar ut sig till max under en kortare tid än att inte orka ta ut sig fullt när man väl är på gymmet. 

Du har verkligen drömkroppen! Jag hoppas att du inte tar detta fel men har du bra genitik (många smala kvinnor i släkten) eller har du fått kämpa, träna och tänkt på vad du ätit för att få den kroppen du har idag? Känner själv många med ätstörningar och förstår om detta är för privat men har du några personliga erfarenheter ang det ämnet? Själv fått ångest för viss mat eller har/haft viktfobi? Tänkte när du skrev att du sålde din skinnjacka för att den blivit gör stor t.ex är det för att du minskat i vikt? Vissa frågor kanske är för personliga och har full förståelse. Undrar bara hur du lyckats få en sån vältränad och stark kropp :) Kram! /anonym

Tack, verkligen tack vad glad jag blir! Alltså jag har aldrig varit så smal, min mamma och syster har alltid varit smala och är byggda till att vara det. Pågrund av att jag har ganska lätt för att lägga på mig lite hull, så får jag vara ganska strikt med mat och träning om jag ska hålla mig i form, så ja jag får helt enkelt kämpa för att hålla mig vältränad. Alltså jag tror jag började någon gång runt den här tiden förra året och bara gav mig fasen på att jag skulle träna och äta ordentligt, så jag slutade upp med de flesta kolhydraterna och alla godsaker som godis, läsk, chips, alkohol och sådant! (nu däremot kan jag unna mig sådant) Jag har haft en del i min omgivning med ätstörningar, och jag vet hur lätt det är att hamna där om man inte är försiktig, de flesta tänker ”men det där kommer aldrig hända mig…” men en dag kan det faktiskt bli du som får en ätstörning. Nej jag har inga egna erfarenheter om det. Men mitt råd är väl att gå inte för långt det är inget att leka med, försök att hitta en balans där du tränar ordentligt äter det du behöver för att få i dig tillräckligt med energi, sen tror jag att det är grymt viktigt att också kunna unna sig något lite då och då! Något som är riktigt svårt att hålla sig undan men något av det värsta är att gå och småäta, det är bättre att ha fasta och bestämda måltider att hålla sig till. 

 

Restaurant and Movie night!

Altough I´ve been boored the whole day it ended up pretty good actually! Me, Linnea and Fanny went to a restaurant at The Grove, where the food is so amazingly good! While we waited for our food to come in we talked about how we think the world is going to look like when we are "grandmas" haha deeep... When we had finished our food we looked around in the stores and then went home to watch a movie, we decided to watch "Lina´s Kvällsbok", haha this movie is so awkward to watch, yet so funny! 

Fanny showed us this video from Idol, you guys have probably already seen it since your in Sweden and Im here...Hilarious!!!


 
A clip from the the movie, haha it´s kind of brutal but I can´t stop laughing...Poor little hamster :( 
 
Hope you all had I good start on the weekend! 
 
Sleep tight or good morning! 
 
 

This has been a fun day...

Seriosly, I don´t think anyone have never ever ever been so bored as I´ve been today! I woke up at 7.00 a.m. From the moment I woked up I sat in the sofa and talked with my mum, Emilia, Elin and Kumayl on skype until like 3.00 p.m.... I was so bored that I googled the word fun (kul), this is what I learned:

Adjektiv:

rolig

Det är inte kul att vara ute när det regnar.

humoristisk

Det var en riktigt kul föreställning!

Etymologi: Av finska kyllä.

Besläktade ord

kulig

I thought you also might be intrested in knowing that...

I´ve also been studying... yeeey what a fun friday! Now I actually wanna do something fun, therefore me, Linnea and Fanny decided that even though we can´t afford it right now (student life...) we´re going out for a bite at one of the fancy restaurants at The Grove!!! Can´t take this "sitting-home-and-relaxing mode" anymore, need to go out and do something!!! 

 


 
Having such a great time with my camera... lol. 

Believe trailer



Ååh längtar så tills den kommer ut!!

EXHAUSTED

So exhausted right now even though I just ran for 20 minutes and did some sit-ups! 
 
 
Oooh talked to Emilia this morning, haven´t talked to her since like for ever! Miss her and her babbling!!

Thursday morning

GOOOD MORNING! When I woke up today I were supposed to go to school, but it actually felt kind of pointless because I just have one class today, I´m already ahead in the textbook AND I haven´t missed one single class yet! Therefore I decided to take a day off... I know mum and dad, shame on me, but I felt like I earned it! I went to the Vitamin Shoppe and bought some Bars and Celcius (trying to motivate myself to work out...) I also ended up in another store I can´t remember the name of, but they had all kinds of stuff, and I found Marie Kex, swedish biscuits, I´ll probably be hanging there every day from now on... hehe!!

When I came home I went to the pool, but it was too hot outside and it´s so boring to sunbathe, so I just lay there for like 30 minutes, then I went to the gym!!!!! WOHO! 
 
 

HAHAHA



Hahahahah, dessa är för roliga! Laddade ner appen Bitstrips nyss. Man gör sin egen avatar och sen kommer de upp bilder på dig själv eller dig och en vän i olika situationer haha svinkul! 

November 13th

HEEY!!! It is November right now and it is 32 degrees here in LA, can you believe it!? Wish that I came home earlier so that I could have had a pool day, but at the time I got home it was almost dark outside, so no chilling by the pool for me... tomorrow the weather app says it´s going to be 27 degrees, so I guess that´s not too bad either, and lucky for me I finish at 10.50 a.m. ! 
I just got home from a "great" work out at the gym...I went there with Jasmin and her boyfriend, but I didn´t do much, spent a little time on the cross-trainer and then did some exercises, but that´s it! Anyway, better than nothing. I don´t have the motivation to do anything when I´m at the gym, maybe it is because of the fact that I haven´t been working out for a while... 
 
Here is a pic of Natalie from today´s class, we were told to take portraits of each other after we had finished our miderterm test, which btw I hope I did well on!!! 
 
 
Sweet dreams

Jofama by Kenza

Hej mina vänner! Min Jofama by Kenza skinnjacka är för stor för mig så den kommer inte riktigt till användning. Därför har jag bestämt mig för att sälja den, orginal priset är 2999 kr, men den eftersom jag använt den så säljer jag den för 1800 kr istället! Den är i storlek 36. Hör av er till mig via min mail om ni är intresserade av att köpa den [email protected] ! Eftersom jag är i USA så måste den ju fraktas till Sverige, det är inte jättedyrt, men det kostar en slant extra! 

 
 
 

Hurry up december...

Jag vill ha december nu, vill ha den där mysiga julstämningen, sätta på julmusik, baka pepparkakor och lussebullar, pynta och allt det där! Denna julen kommer inte alls bli densamma utan min familj, men som tur är har jag i alla fall min syster här då! Julstämningen lättas upp lite när man går igenom the grove i alla fall. Där har de satt upp ett jättestort träd som de borrat in "grenar" för att få de till en jättegran, de har även byggt upp ett lite tomtebo, där the står "Santa Claus coming soon!"! Jag orkar inte vänta! Jag vill inte gå till skolan...eller plugga, fyfyfy, nu vill jag ha jul, och vet ni vad jag kommer att sakna mest av allt... SNÖ. Förlåt om jag låter värsta depp, men känner en liten saknad efter sverige denna stund...

I want it to be december NOW, I want that wonderful christmas feeling, put on some christmas music, baking gingerbread and saffron buns, decorating and all that stuff! This christmas isn´t going to be the same without my family though, but lucky for me my sister is coming, which makes it all a lot easier! When walking through the grove you get a little bit of that christmas feeling, so I´m happy I live so close! They have set up a huge christmas tree and built up a cute little house where santa claus and his elves will be! On a sign in front of the house it says "Santa Claus coming soon" but I don´t wanna wait! I don´t wanna go to school... or studying, ugh! I want christmas now, and you know what I´m gonna miss most of all for this year´s christmas?... SNOW. Sorry for being such a bummer but I kinda miss Sweden a little bit at the moment...

Pictures from weheartit. 
 
 

LEG DAY!

Känns grymt skönt avslutade precis ett litet ben och magpass på gymmet. Eftersom jag fortfarande hostar bangade jag att köra kondition tills jag verkligen känner mig fullt frisk. Alltså mina ben, jag seriöst skakar, kommer nog att få lida en aning i morgon utav träningsverk, men som jag saknat det. Nu sitter jag och äter min näst sista älskade Swebar buhu, snart är de slut, och kollar på 90210. 
 
Vet ni vad jag funderar på att göra...Jag är nämligen inte så jätteförtjust i min Nikon kamera (eller pappas kanske jag ska säga...), så funderar faktiskt på att investera i en ny, och då har jag kollat lite på Canon T3i, så vi får väl se om jag har en ny kamera snart eller så bestämmer jag mig för att vänta...hm hard decision! 
 
Nä vet ni vad, känner att jag måste bli bättre på min engelska nu, så pippis sorry jag kommer skriva på engelska också! Haha kommer säkert bli lite knas meningar ibland för är inget proffs ännu, menmen då kanske ni får er ett gott skratt ibland! :D

Feels so good, just finished a leg and ab work out at the gym. Since I still have my damn cough I skipped the cardio today. Omg my legs, seriously they are shaking right now, I´ll probably feel so sore tomorrow, but this is what I´ve missed these past weeks. Now I´m sitting here whatching 90210 and eating my penultimate Swebar buhu, soon I´ve finished them all...
 
You know what!?... well, I´m not that delighted with my Nikon camera (or maybe I should say my dads camera...), so I´m thinking about investing in a new one. Anyway, I´ve been looking on the Canon T3i. We´ll see, maybe I have a new camera soon or I´ll decide to wait... hm hard decision! 
 
 
 

Trött på hostan

Nä vet ni vad nu är jag så trött på att vara sjuk, så imorgon så har jag bestämt mig för att jag är frisk! Både jag, Fanny och Titti sitter och hostar i kör... Jag vill börja träna igen, känns som mina muskler bara har tynat bort. Hatar när man varit sjuk länge för då måste man hitta den där j*dra motivationen till att börja igen, vilket kan vara väldigt svårt. Har gjort mig själv lite chaité med honung i så att jag är frisk imorgon, då ska jag bannemej släpa mig själv till gymmet för att köra lite styrka i alla fall...

Försökte göra mig själv ett litet motiverande collage... 
 
 
God natt ♡
 

Min egna fina model

Min roomie Jasse ska vara min model till mitt final project, så vi ställde oss lite spontant i vardagsrummet och provfotade hehe, inte alls seriöst men fotogenisk (stavning???) som hon är så tycker jag de blev fina i alla fall! Nästa eller nästnästa helg så ska vi åka till hennes pojkväns lägenhet för att fota, eftersom hans roomie har sin egna lilla "fotohörna", med svart bakgrund och olika ljus osv. så jag hoppas på att få till några bra foton jag kan använda där!!! Så himla stressad inför denna uppgiften... Har i alla fall bestämt min model nu och att jag ska använda mig av side light, tycker det är finast! 




 
PUSS

STUDYING OR NOT

 
 
haha, ja som sagt skulle jag ju träffa Natalie på starbucks för att plugga, det blev inte så effektiv som jag tänkt mig dock... Vi satt i knappt en timma och kollade igenom lite anteckningar, sen blev vi hungriga. Vi gick till Café Marmelade och åt lunch istället hehe.. gott var det i alla fall!

Veterans Day

HejHej! Som ni ser har jag bytt design (igen), orkar inte ha någon header för man tröttnar hela tiden hehe, vi får väl se hur länge den här designen håller sig kvar!!
Så grymt skönt att ha en extra ledig dag, nu har vi tre skoldagar kvar sen är det helg igen! LYCKA. Idag blir det bara en lugn dag med massor av plugg som jag sparat in till den sista dagen...Ska snart sätta mig på Starbucks på The Grove med Natalie och plugga inför vårat photo test som är på onsdag. Just det igår var jag tvungen att skicka in mina bilder för Night Assignmenten, usch blev inte alls nöjd men det är så himla svårt att ta kort i mörker... Dessa skickade jag i alla fall in:
 
 
 






Hollywood Bowl- AVICII

Åååh så grymt var det igår! Längtade så mycket till denna dagen och så bra det blev! Vid två tiden tog jag och Fanny oss in till Hollywood blvd. för att träffa Jacob och hans vänner från SB. Från början skulle vi endast vara 7 stycken som skulle käka tillsammans på Hard Rock men det slutade med att vi var ett gäng på 16 stycken! Men alltid kul att vara många. Efter vi käkat grymmegod mat så splittrades vi, några gick och shoppade och några skulle flytta bilen osv. Så jag och Fanny satte oss på ett mysigt litet fik på Hollywood och tog en liten chai och en brownie! Sen traskade vi iväg i våra klackar till Hollywood Bowl där vi mötte upp alla igen! 

Efter vi hade kommit in till Hollywood bowl så splittrades vi igen, eftersom alla hade olika platser! Det var sjukt mycket folk där och det var en sådan grym upplevelse! Jag och Fanny hade tänkt att ha klänning och ingen jacka på oss, men vi bestämde oss för att ta både jeans och jacka, och det var tur kan man ju säga för vi frös som aldrig förr! Vi lindrade bokstavligt talat in oss i varandra för att hålla värmen, det var så fruktansvärt kallt! Jag trodde knappt jag skulle klara vara kvar! Men även om det var kallt var det så kul! Jag hade tre låtar som jag verkligen ville höra, det var Hey Brother, Addicted to you och Wake me up och jag fick höra alla! Sista låten var Wake me up och det var verkligen ett grymt avslut med massa fyverkerier! En GRYM kväll helt enkelt!



 
 
 
 

Avicii

Wiii so excited! Ska snart göra mig i ordning för att åka till Hollywood blvd. för att träffa Jacob och hanns vänner från Santa Barbara. Sen drar vi tillsammans med dem till Hollywood Bowl för att se AVICII! Ska bli så grymt kul! Men först ska vi käka lunch tillsammans på Hard Rock Café! 

 

STUDYDAY

Vill faktiskt ge mig själv en liten klapp på axel nu. Jag har faktiskt pluggat hela dagen idag, nästan i alla fall. Efter skolan åkte jag hem och lagade lite mat och ni kan ju säkert gissa vad jag åt... yes, laxsallad ännu en gång! Efter det och kanske ett och annat avsnitt av Modern family, så gick jag och Jasse till Starbucks på Farmers market för att sätta oss och plugga, har en del att göra... Vi satt där i 4 hela timmar!!! Jag hann klart med ett arbete i Sport Psychologyn, läste ett kapitel i Business, och nästan klar med mitt Project i Business! Känns riktigt skönt att fått gjort en del idag. Såhär duktig har jag varit idag då ja! 


 
Nä fy vad tråkigt, nu sitter jag även här hemma helt ensam. Fanny och Titti bestämde sig lite spontant för att gå ut till LURE för några minuter sedan, vill egentligen med, men minst av allt vill jag bli ännu sjukare, så jag gjorde ett klokt val att stanna hemma. Linnéa gick ut med några av sina kompisar och Jasse trodde jag var hemma så satt och ropade på henne, men hon hade tydligen smitit ut lite innan Titti och Fanny gick för att åka till sin pojkvän. Så nu är det lite deppigt här... vad ska man göra nu? Får nog bli några avsnitt av Modern Family innan läggdags! 
 
PUSS  & GOD NATT 
 

God morgon!

 


Guess what day it is?! TORSDAG, vilket betyder helg!! Har en lektion nu som är jättechill, sen är jag ledig! Inte nog med det, vi har långhelg också, för på måndag är det Veterans day och då är vi lediga!!! Nu måste jag springa iväg till lektionen! 
 
 
 

WEDNESDAY

HEEEEJ! det händer inte så jättemycket här borta i LA just nu faktiskt, dagarna flyter på (dock fortfarande sjuk). Eftersom jag fortfarande inte kan träna på grund av denna j*vla hostan så kunde jag heller inte gå på min gymlektion idag, istället hoppade jag av på Westside Pavilion som ligger på vägen hem, det är ett mall... har faktiskt aldrig varit där innan! När jag tog bussen därifrån för att åka hem så fick jag med mig 3 påsar hem ooopsi! 


Mönstrade byxor från H&M
 
 
Kjol från Hollister
 
Hand cleanse gel och Lip balm från The Body Shop
 

När jag kom hem var jag superduper hungrig så jag gjorde lite mat och åt lite banana chiiips (surprise...), sen gick jag och Natalie och tog foton på LACMA ljusen till vår photoassignment som ska in på söndag (ja vi har photoassignments hela tiden...)!  LACMA står för Los Angeles County Museum of Art, där spelas till exempel filmen No strings attatched med Ashton Kutcher och Natalie Portman in om ni vet vilken det är, det var därifrån jag kände igen museumet hehe... Här är några av bilderna jag tog där: 
 




 
 

Night session

Imorse kämpade jag mig upp i sängen, kunde knappt sova under hela natten på grund av min hosta. Jag tog mig till min första lektion men sen kände jag att jag hade gjort mitt så jag tog bussen hemmåt! Fick dock lite ångest när jag insåg att jag egentligen verkligen behöver vara på lektionerna, men jag orkade inte... Fast bestämde mig ändå för att ta mig till skolan på kvällen för att vara med på foto klassen, så slipper jag den på onsdag kväll istället! Så nu är jag äntligen hemma igen! Jag och Fanny hade verkligen tur när vi skulle åka hem från skolan nu på kvällen... när vi satte oss på första bussen från skolan så ser vi att det är 17 minuter kvar tills den andra bussen går, och om vi missa den så skulle nästa gå om en timma!  (det brukar ta ca en halvtimma på första bussen egentligen) Men som tur va hann vi med den PRECIS, usch annars hade vi fortfarande suttit och frysit på busshållplatsen! 

Haha alltså det är verkligen hur många som helst som frågar om jag och Fanny är tvillingar... alltså va?! Det var en kvinna på bussen nu som frågade "are you guys twins" och denna gången bestämde vi oss för att svara ja haha och så säger hon "I knew it!"... eller inte...

Här är några bilder från dagens night session.

 








GOOD NIGHT

SUNDAY

Då vart ännu en helg förbi... Denna helgen har verkligen varit så skön, bara tagit det lugnt och njutit av att vara ledig! Idag vaknade jag klockan halv 8, gick upp och skypade med min käraste syster och mammi. Gud vad jag saknar min familj... Fortfarande hostar jag som jag vet inte vad, vill bara bli av med den nu! Resten av dagen har jag ägnat åt att plugga på Starbucks, kollat på modern family and guess what ätit tonfisk för första gången i mitt liv haha...Fan jag är ju inte alls kräsen längre ju! 
 
Nu ska jag fortsätta att plugga eller kanske kolla på modern family har inte bestämt mig riktigt ännu hehe... Imorgon så har jag en sååååå lång dag framför mig eftersom jag ska vara i skolan från 8 på morgonen till 9 på kvällen, japp så länge ska jag vara där, vi ska nämligen lära oss ta kort i mörkret...Men om fyra dagar så väntar ännu en underbar helg och då ska jag och Fanny även se AVICII! Så grymt taggad, då får vi även besök av Jacob och hans vänner från Santa Barbara! 
 
 
Starbucks plugg//Pumpkin Patch//Natalie på Urth Café//Venice beach//Smothie från Urth Café//Chai latte i julmugg// JAG jennifer dise äter tonfisk!// PW på Melrose Ave// dagens söndagslunch-kesoplätter á la Titti! 
 
Hoppas ni har haft en superbra helg ni med!
♡ Pussis ♡
 

VENICE BEACH

Idag tog jag, Titti och Fanny bussen ner till Venice beach, har faktiskt aldrig varit där innan, vet inte varför vi aldrig tagit oss dit tidigare! I vilket fall var det riktigt mysigt där och jag kommer definitivt att åka dit igen. Känns riktigt konstigt att när man först på morgonen går genom The Grove där de nu håller på att sätta upp världens största gran, julpynt hit och dit och även ett litet tomtebo där tomenten snart håller till, och sedan efter någon timme ligger man på stranden och solar, det går inte ihop att det snart är jul och att det fortfarande är såhär varmt...

Alltså åh hostar som en galning jag vill verkligen bli frisk nu så att jag kan träna! Blir så seg när jag inte får min dagliga lilla motion på gymmet...




























Photo assignment #5

Våran photo assignment som ska in nu på söndag blev jag ÄNTLIGEN klar med igår! Den har verkligen varit svinsvår och legat och tyngt ner mig hela veckan men nu så är jag klar! Man skulle alltså ta kort på bokstäver i naturen, hoppas ni kan lista ut vad de två orden är (orden ska beskriva en själv)!




 

COLTRANE



 
För er som ville se hur skorna såg ut på! :) 

Thanks god it´s friday!

HELGER ÄR DET BÄSTA SOM FINNS! Denna helgen har varit perfekt hittils! Igår kväll gick jag och Fanny till Ralphs och storhandlade (Verkligen storhandla), med våra 6 påsar var som vi försökte packa smart i våra väskor så försökte vi ta oss hemmåt, fy vad jobbigt det var, det är så långt dit och med så mycket packning blev det ett riktigt träningspass! När vi kom hem var vi helt ensamma eftersom resten skulle ut och partaaa på Halloween, men istället är jag och Fanny hemma och gör nachotallrik i ugnen och till efterrätt en B&J mummaa och till det några avsnitt Modern Family! Vi somnade redan vid kvart över tio halv elva, så himla skönt, vaknade vid 8 och tog en PW på Melrose Ave. Idag har det även varit supervarmt (vill bara påminna om att det fortfarande är typ 28 grader och det är november hehe), så vi har i alla fall legat ute och solat lite idag, men jag får ändå ingen färg:( blekfis. 

Ikväll blir det biodate med Fanny! Vi ska se Carrie som jag hört inte ska vara en skräckfilm dock, men ändå väldigt bra! Hoppas ni alla haft en bra fredag 

 
 

Pumpkin Patch & Urth Café

Vaknade av att jag hade jätteeont i halsen imorse... blää vill inte va sjuk ju! Men lika glad va jag för de, så jag satte på mig kläder och gick ut i det härliga vädret för att fota min nya photoassignment som vi fått nu... vi ska ta kort på naturliga bokstäver, dvs. saker i naturen som liknar någon bokstav och sen bilda två ord av dessa bilder...svins svårt! 

Sen ringde Natalie och frågade om jag ville följa med henne till en Pumpkin Patch, det är ett fält som man letar efter pumpor haha, Natali köpte sig en fin liten pumpa! Det är typ som en tradition att gå dit har jag hört, vi var på  Mr. Bones Pumpkin Patch. Efter det åkte vi vidare till Urth Café, vilket är ett känt Café som ligger på Melrose ave. dit går även massa kändisar! Köpte mig en grymt god smoothie. Nu är jag väldigt trött så ska väl ta mig en liten nap innan jag och Fanny traskar till Ralph´s för att STORhandla, eftersom vi har levt på våra rester hela veckan haha!