Kvalitetstid



Hade lite otur idag, för det första fick jag inte min lön på grund av att de glömt lägga in mitt kontonr, så nu får jag den om cirkus två dagar på avi... Sen glömde jag min mobil i saluhallen, så vart tvungen att cykla tillbaka och sedan hem igen. MEN vad gör det?! Kvällen spenderades i alla fall med denna goa tjejen och lite myspys! Imorgon är jag ledig, ÄNTLIGEN! 

En prommis.


En prommis i Slottskogen🌸

Yummmy.


Dessa kan man ju aldrig tröttna på. Kärlek, eller hatkärlek kanske man ska säga, har man väl tagit ett kan man inte sluta äta....

Minigolf.




MUUUUMMS.
 

Heeeeej. Kom precis innanför dörren efter att ha spelat lite minigolf med pappsen, och såklart vann jag! Haha, med ett poäng-.-.  Innan minigolfen tog jag en god lunch på Adams med Nattisen och Taylor och nu sitter jag och kollar på Kalle och chokladfabriken, en riktig nostalgisk dag skulle jag kalla det! 
 
 
 
 

Söndag.

 
Hellu. Det är söndag och ingen ångest här inte! Så nu ska vi ut i solen och njuta av vår lediga dag för imorgon är det back to  reality igen. Puss o hej. 
 
 
 
 

Pannkakor.





Överraskade dessa två knäppisar med en pannkaksfrulle. Ganska bra storasyster ändå tycker jag! 

En midsommarkväll.












❤️

Midsommarmorgon.

 
Like usually är jag uppe med tuppen. Min högsta önskan just nu är typ att jag skulle få sova till kl 11, haha lol... deppigt. Nä men serri, skulle bli sjukt förvånad om jag ens vaknade kl 9! I alla fall här sitter jag ensam i min röda pyjamas nyvaken (fördelen med att ha ögonfransförlängning att man inte ser helt väck ut!!:D).  Idag är det inget mindre än midsommar, egentligen tänker jag what´s all the fuss about? Alla verkar ha planerat stort, mendan jag fortfarande inte vet vad jag vill göra:( Har lite alternativ, men som den beslutsångest människa jag är så kan jag inte komma fram till ett besult. Det står just nu mellan att åka i väg till Espervik med familjen där vi firar med våra barndomsvänner eller att fira med vänner, först med vårat lilla eklandagäng och sedan dra vidare på kvällen...

 
.... oavsett vad så innebär midsommar JORDGUBBAR, så det blev det till dagens frulle! 
 
Puss.

Morning.


God morgon! Vaknade av mig själv (som vanligt) varför ställer jag ens väckarklockan?! 

Bra idag.

Känner just nu att jag får kämpa för att hålla upp ögonen. Men snart, snart är det helg igen. Känner att jag behöver vila ut mig ordentligt nu, så att jag kan bli frisk och alert igen! Ser hur folk skriver att det går på semester snart och folk som åker utomlands, fy vad skönt, är inte alls avis på er... Hur va det nu med det där positiva tänkandet? Haha går inte så bra på den fronten känner jag. Okej, ska försöka hitta 3 saker som varit bra idag då...

1. Jag fick en väldigt arg kund att bli väldigt nöjd och glad i slutändan, kändes riktigt bra! 
2. Systemet på jobbet stängdes ned så vi fick gå tidigare, jag förlorade lite lön men vad gör det när jag får lite mer tid för mig själv!?
3. Jag träffade en väldigt fin vän, åt och pratade en massa, vilket var väldigt mysigt!

Livet är inte så dumt ändå om man tänker efter! 


Muuuums typ!
 
 

Rosa med glitter.

Hellluu! Idag har varit en stressig och lång dag. Jag börjar känna mig lite krasslig, jag tappade ju rösten här om dagen men mådde ju prima i övrigt, så hade tänkt att jag skulle få slippa att må kasst, men noppnopp. Hoppas att jag mår bättre imorgon i alla fall så jag kan jobba hårt! Ska krypa ned i sängen med lite god kvällsmat och några avsnitt av 'Hart of Dixie' och trycka i mig lite olika tabletter så jag är på topp imorgon igen. Men först ska jag göra mig själv en tjänst och fixa mina fruktansvärt fula naglar! -.- 

 

Sommarkvällar.






 


 
Har i princip bara suttit hemma idag och kollat på 'Hart of dixie', och nu kan jag äntligen prata lite bättre så jag kände att jag var tvungen att gå ut och hitta på något. Jag och syster min tog därför bilen och åkte ut till Ganglet, så skönt. Nu sitter jag och Sophie i soffan och kollar på Svampbob, älskar svampbob! Hoppas ni fått en bra start på veckan. Puss. 
 
 

HELLO.

 
Hej hej och en väldans massa hej. Idag blir det inget jobb faktiskt för min del. I helgen tappade jag nämligen rösten, och eftersom det ända jag gör på jobbet är att prata (svarar i telefon), så kommer jag inte att vara till någon nytta idag. Men annars mår jag bra, så får väl se vad som händer idag!

 
Yuuup, the best meal of the day. 

Sthml.

 
 





Lite bilder från vår resa till huvudstaden! Vi stannade en gång på vägen i Mjölby, där vi åt och Amanda köpte dessa kolasnören, kommer ni ihåg dem? Nostalgi på hög nivå! Satt alltid och flätade sånna när jag var liten, eller kommer ni ihåg på discon så brukade man tävla mot varandra vem som först kom fram till knuten i mitten av snörena haha! 
Resan hem körde jag hela vägen, men vi hade ju laddat upp med energidryck och ett gäng gubbar! 
 
 

Breakfast at its best.



Breakfast at Non solo bar in the big city!

One Direction





Pics from yesterdays 1D concert.

Medans de flesta i min och min kusins ålder tar bilen upp till Sthlm för summerburst, så tar vi vår för att joina alla små One Direction fans! Men kul vart det i alla fall. Helvete vad stort friends arena är! Så mäktigt. Måste ju faktiskt erkänna att man blir ju lite smått kär i dem i alla fall. Harry och zayne, mmmmmm! Dock vart zayne oerhört dålig med publiken måste jag säga, han log nog en gång under hela konserten, gick runt på scenen och vände sig knappt ut mot publiken. Kändes som han hellre hade varit någon annanstans än på scenen. Men som sagt var det i alla fall bra överlag! 

Friday.


 














Herregud. Igår var en lång dag, men en riktigt bra en! Den började med lite jobb, sen blev det en biltur till borås för att fira en barndomsväns student. Därefter vart det att åka direkt tillbaka till Göteborg för att fixa och dona inför mitt egna firande. Det blev inga bilder från igårkväll, för hade fullt upp, men jag hade en riktigt bra kväll! Nu ska jag snart bege mig iväg med min kusin till Sthlm för att kolla på One Direction! Puss
 

Positive thoughts, ONLY.

 
Godmorgon! Idag börjar jag jobbet lite senare så hinner slänga in ett litet inlägg innan jag ger mig iväg igen. Kunde inte riktigt sova i natt för att jag låg och tänkte så mycket. Tänkte på hur bra mitt förra år var och hur jag inte riktigt uppskattade det för tillfället. Balen, studenten, resa, flytt till LA och massa mer. Det här året har börjat ganska segt och inte varit det bästa hittills om man säger så. Men man måste väl hitta något i vardagen som man uppskattar antar jag. Vi tenderar att alltid glömma bort allt bra vi har för stunden och lägger fokus på det negativa.  Så positiva tankar från och med nu!  

Studenttider.

GRATTIS min fina Malou! 

 
 
 
Studentfirande har stått på listan idag! Som sagt, så är jag sjukt avis, men man får väl säga Grattis ändå till alla studenter! 

Yoghurtglass i stora lass!

 
 
Mmmmmmmmmmmmm. Det här var gott minsann. Fick sluta tidigare idag från jobbet, så åkte hem och köpte mig en yoghurtglass med bär och frukt till mellanmål. Nu bär det snart av för att gratta en massa studenter. Är så avis, vill ta studenten igen. Det är nog det roligaste jag varit med om, tror aldrig jag varit så lycklig som jag var den dagen. Ett år sedan, men känns som igår. 
 
 
 

Maxi dress.

 
Långklänning från H&M, 149 kr, som hittat. 

tionde juni.

 
 
Alltså vädret!?!?!? 28 grader och sol, och då sitter jag inne på ett kontor hela dagen som knappt har några fönster. KUL. Springer ut i solen så fort vi får en liten rast! Lite avis, på de som går på sommarlov nu... Efter jobbet idag, tog jag min fina nya rosa skeppshult cykel och cyklade hemmåt och därefter mötte jag upp mamma på Frölunda Torg för att äta lite god middag och handla hem lite tills på Fredag!
 
Tyckte detta vinet va så fint så var bara tvungen att köpa det, ehe! 
 
 
 

En måndag.

Idag har det verkligen varit en riktig måndag, ångest, seg och allmänt jobbig helt enkelt! Men, jag har bestämt mig för att den här veckan ska bli bra så bort med den här dagen! Tog mig precis en promenad i slottskogen, för jag var så fruktansvärt arg, arg på allt och då behöver jag alltid sätta på musik på högsta volym i mina hörlurar och ta en promenad för att jag ska få ur mig all ilska, annars tar jag ut det på alla rumt om hehe. Men som sagt, bort med den här måndag,nya tag imorgon och ett leende på det så blir det bra! 
 
 
Gick förbi en liten mysig affär på vägen hem och köpte den här drycken, den var faktiskt riktigt god. Det är vatten gjort på ekologisk björksav, den svenska versionen av kokosvatten skulle man kunna säga, typ! 
 
 
 
 

Bananpannkakor.

Hejsan bloggen! Kände för att skriva av mig lite, så tror jag ska börja blogg lite smått igen. Jobbar väldigt mycket just nu, så får väl se vad som hinns med. I helgen har jag i alla fall varit på Cheerleading-läger, umgåtts med kompisar och ätit god mat, en väldigt skön helg så att säga. Dock lär min träningsverk imorgon inte vara lika rolig, haha! 

 
Dagen till ära bjöd på bananpankakor med hallon och kvarg till lunch. Grymt bra, då det innehåller både proteiner och kolhydrater och dessutom är det så gott. 
 
Puss.