Friday, you´re more than welcome.

 
Äntligen var det fredag igen! Och den här fredagskvällen ska jag spendera med denna fina vän!
Trevlig helg!
 
 
 
 

Pastellfärgad blus & en byxdress.

 
 
Fick med mig dessa två plagg hem igår när jag va på Frölunda torg med mammsen, en blus från Gina Tricot och byxdress från MQ! Beställde även två blusar från H&M´s nya kollektion idag. Blir så frustrerad, det fanns en jättefin blus, som jag hade lagt i varukorgen, sen dampar hela systemet och när jag skulle betala, ja men då finns den inte kvar... TYPISKT. Allt tog slut med i princip en gång. Men två blusar fick jag klickat hem i alla fall!
 
 

H&M Conscious exclusive collection.

 
Sitter inne och kollar på H&M´s nya Conscious exclusive kollektion, åh älskar den! Försöker beställa men hemsidan laggar sönder, kommer säkert ta slut...:((((( 
 

Lite tankar en onsdag som denna.

En liten selfie. 
 
God eftermiddag! Försöker att hålla humöret uppe även om Götet bara bjuder på en massa regn och moln! Något som fick mig att hålla ett leende på läpparna idag var att jag faktiskt blev erbjuden ett jobb, blev så himla glad! Så nu kompisar blir det inget mer sittandes framför tv:n och dra igenom varenda serie på Netflix haha! Kan känna att man ibland bara låter tiden rulla förbi utan att man varken njuter eller uppskattar den, okej lät fett deppigt, men sant. Som vanligt hade jag och min pappas arbetskamrat vår dagliga lilla diskussion om livet här om dagen, vi kom fram till att om man är positiv, glad och ler, så blir livet genast lite lättare. Alltså, oavsett om allt är piss så kan man lura hjärnan att livet ä nog ändå ganska bra! Samma sak som man kan lura sig själv, så kan man faktiskt smitta andra runt omkring sig! Vi pratade även om den så kallade "attrakttionslagen", dvs. att om man tänker på något, så dras man automatiskt till det. Ni vet om ni någon dag har tänkt på en vän som man inte träffat på år och dagar och sedan helt plötsligt stöter man på den på stan lite random, så sjukt! Tänkte direkt på det när jag och Fanny bodde i LA, så tänkte vi ofta på samma saker...lite coolt ändå! Gud vad filosofisk jag låter, hehe. Jag tänker extremt mycket, så ni får stå ut med mina små moments och snilleblixtar jag får! 

Lördagsgodis på en tisdag.



 
Testade att göra lite Raw chokladbitar för att liva upp den här regniga tisdagen en aning, de blev faktiskt riktigt goda enligt mig! Dessa plus ett par avsnitt av Glee (såklart) sitter inte fel. 
 
Recept:
⋆ 1 dl Raw Cacao
⋆ 1 dl Coconut oil extra virgin
⋆ 1/2 dl Gojibär
⋆ Agave sirap
⋆ 1 msk kokosflingor
 
Gör såhär:
⋆Smält kokosoljan i en skål över en kastrull med kokande vatten.
⋆ Blanda ner övriga ingredienser.
⋆Häll smeten i en bunke som du klätt med bakplåtspapper och strö över lite kokosflingor.
⋆Ställ in i frysen och låt stelna! KLART! 
 

En Espresso,tack.



God morgon! Såhäääär bra börjar vi en morgon på RDA Kapital! 

Bildbomb~Turkiet.





 






































 
Åh vad jag vill ha sommar, sol och värme nu! MEN så långt är det inte kvar. Saknar Turkiet såååå mycket när jag sitter och bläddar bland bilderna! Att åka utomlands med familjen måste nog vara det bästa. För det första du betalar inte själv hehe, för det andra tar du det bara lugnt, njuter, slappar, umgås och bara har det så grymt bra!  

Tävling- AVSLUTAD


 
Sådär! Då vart tävlingen avslutad och vinnaren blev Micaela! GRATTIS! Du kommer att bli kontaktad via mail!
 
 
 

Smoothielicious.



 
Söndag, alltså söndagar borde inte finnas, vem kom ens på den dumma idén att vi ska ha en söndag...Just nu livar jag upp den med lite gott mellis. En god smoothie och en bit fröknäcke fick det bli och några Glee-avsnitt på det så mår man bra igen!
 
 

Högskoleprov och lite froyo.



Avslutar den här lördagen med en premiär av Yoghurt bar's frozen yoghurt !

Dagen började underbart med högskoleprovet...nä fy, klarar verkligen inte att sitta så länge och tänka, inte min grej, men nu är det äntligen över! Efter det tog jag och Fanny en god middag på Pasta Haus och en välförtjänt froyo på det! 

Fredag.

Då var det helg igen! Har beodrat mig själv att vara hemma och ta det lugnt idag eftersom jag imorgon kommer sitta hela dagen och skriva Högskoleprovet...ångrar lite att jag anmälde mig till det, då jag inte förberett mig tillräckligt och dessutom inte ens vet vad jag vill plugga direkt. Men i alla fall, så ikväll blir det lugnt. Efter jobbet fick jag ett litet shoppingsug och vädret var så underbart, så gick och strosade lite på stan. Fick med mig detta hem.
 
 
Svag som jag är för skor så blev det ett par Vans och en poncho från Åhlens som jag tänkt köpa i år och dar, men aldrig orkat lägga pengar på haha. Nu tror jag allt att jag får ta mig en promenix i linné i det fina vädret eftersom vädret ska bli piss nu framöver som jag förstått det... så passa på och njut!

A little reminder.



Vinn en bikini!

Hej vänner! Tänkte hålla en liten tävling som är sponsrad utav TodieforSwimwear och nu är det såhär att ni har chansen att vinna ett bikini set från Todiefor swimwear! Det enda som ni behöver göra att..
1. Gå in och följ Todiefor på Instagram (Här) eller gilla deras sida på Facebook (Här)!

2. Kommentera här nedan vilket set du skulle vilja ha, vilken storlek och din mail, om just du skulle vinna! Gå in på deras hemsida http://www.todiefor.se/ för att se vilken modell som passar dig!
 



Så enkelt var det, och vinnar lottas ut av Todiefor om ca. 3 dagar! Mitt favorit set är Hips don´t lie och Sugar Daisy! 
 
 

Lunch at Beebar.

 
Dagens lunch blev lax och klyftpotatis på Beebar, MUMMA!
 
 

Kvällsmys.

//Keso med hallon, russin och honung, hemmabakat fröknäcke med ost och ett glas proviva mango//
 
Har verkligen haft världens tråkigaste eftermiddag, skulle egentligen ha pluggat inför högskoleprovet MEN så blev det inte haha. Istället fick det bli en tidning och lite gottig kvällsmat. Har ni sett serien Mom?! Haha, älskar den, den går nu kl. 21.30, så himla skön, kolla på den! Jag får väl hoppas att ni haft en mer händelserik dag än vad jag har haft första dagen i april... God natt! 

Iris&Hedvig~The Watcher and the Mind.

 
Nu kära vänner så tycker jag att ni ska gå in HÄR och köpa/ladda ner den här singeln på Itunes som min gamla barndomsvän och hennes kompis släppte nyligen. De är riktigt duktiga, så in och lyssna med er! 
 
PUSS&KRAM.

Vardagslyx.







Lite bilder från gårdagen!