I wanna be free
Like the warm September wind, babe. 
 

0917

 
//Stickad tröja~H&M// Jeans~Dr. Denim// Skor~Nike air max//
 
Hejsvejs. Har tyvärr inte haft så värst mycket tid att blogga då jag har jobbat kvällar. Nu när jag äntligen hade börjat komma tillbaka till jobbrutinerna igen så blir jag såklart sjuk. Har åkt på en fruktansvärd förskyldning så fick gå hem från jobbet idag...Typiskt. Hatar när man ligger hemma i soffan en hel dag och bara känner sig så äcklig, fick komma ut en liten sväng för att köpa nässpray i alla fall haha. Nu ska jag i alla fall kurera mig ordentligt så jag kan jobba och träna cheer så snart som möjligt! Pussis. 
 

Granola.

 
Godmorgon! Startar den här måndagen och nya veckan med godaste Granolan från Paulúns, har ni ätit den? Så grymt god. Idag jobbar jag sent, så innan jag drar mig in till jobbet ska jag vila lite och ta mig ut på en liten prommis för att få lite luft. 

Sunday.

 
Workin´ it. 
Gokväll kära bloggen. Kom precis hem från Cheerträningen. Var riktigt trött, så gick varken bra eller dåligt skulle jag väl säga. Jag och pippis (lillsyrran) gjorde i ordning en mysig kvällsmåltid som satt fint i magen efter en hård träning. Söndagar är i allmänhet väldigt sega tycker jag, men idag har jag i alla fall gjort min plikt för samhället och gått och röstat! Har inget annat speciellt intressant att dela med mig av denna dag. Hoppas ni haft en fin helg, Natti! 

Livet på en pinne...

 
Ibland går livet inte som man tänkt sig. Det går raka motsatsen. Vi skulle ju växa upp, bli klokare med åren och känna oss starkare och gladare än någonsin. Men ibland är livet bara tufft, I guess... Jag bara känner att jag för två år sedan var så mycket klokare, så mycket starkare och såsåså mycket gladare. Let´s be honest, det har varit ett tufft år hittils. Vad är det man säger? Efter regn kommer solsken? Men livet blir inte mer positivt av att tänka i negativa banor. Jag önska bara att jag en dag kunde vakna och bara visste vad jag vill göra med mitt liv, att alla onda tankar var borta, att livet var som en dans på rosor, och ja helt enkelt att världen bara bestod av rosa och fluffiga moln typ. Det hade varit dröm. Men vi lever inte i någon drömvärld och livet är inte en dans på rosor, så man får helt enkel kämpa och fightas med verkligheten och sen en vacker dag kanske livet är lite enklare än gårdagen.
 
 
 
 
 
 

Höst?

 
Jag som hade gått och ställt in mig på att hösten skulle komma, men det verkar det ju inte som att den gör! Går och köper nya gosiga hösttröjor för jag är så sugen på just höst! Kanske beror på att jag förra året vid den här tiden befann mig i varma och soliga LA. Inte för att jag inte tycker om värmen, men bara tänker på när man kan krypa upp i soffan i en gosig, varm tröja med en kopp te eller varm choklad och sätta på en film, utan att känna ångest av att behöva gå ut! 
 
 

Cheer.

 
Vet inte om jag nämt det tidigare men har i alla fall börjat i Cheerleading. Gårdagens träning gick faktiskt riktigt bra, vi byggde lite och testade på lite nya saker, gymnastiken gick också jättebra faktiskt. Alltid kul när det går bra såklart. Vann även ett litet pris, priset var för att vi hade en liten tävling under sommaren då vi (topparna i laget) skulle lägga upp bilder varje onsdag på våra trick (dvs. när vi stretchade i olika övningar) för att se hur mycket vi utvecklades! Då fick jag detta fina pris av våra underbara tränare, lite bodylotion, showergel, ansiktsmasker m.m!<3 

Ananas.

 
Fan asså, ananas måste vara något av det godaste. Jag kan äta det till allt alla dagar i veckan, frukost, lunch, middag, you name it. Tog en liten promenad till Maxi förut för att handla hem lite smått&gott. Dagens planer är att ta en nap (hehe) och sedan är det Cheerleading träning som gäller, och jag är fett taggad. Har ett måste att göra idag och det är att få sålt två idrottsrabatter, skulle kanske tänkt på det lite tidigare... så om någon är intresserad så är det bara att säga till haha. Nu, lite Studio Paradise! POK. 
 
 

Ripped jeans.

Ripped jeans from AG.
 
Igår var sista dagen på utbildningen med jobbet, så efter helgen börjar jag jobba heltid igen. Känns skönt att få komma tillbaka till lite rutiner. Men sålänge så njuter jag av mig ledighet genom att sitta här på golvet i mitt rum och kolla på avsnitten jag missat från PH. Love it. 

Breaki

 
Frukost måste vara det bästa målet på dagen. Hade lätt kunnat byta ut alla målen på dagen till ett frukostmål!

Kusinvitamin.

 




 
Idag kom kusinerna på besök för att fira lite födelsedagar! Vi stod i köket och fixade till en väldigt god lunch! Elin fick provsmaka avokadomoussen och den fick toppbetyg av henne också! Receptet är taget här ifrån! Linnea säljer jultidningar och jag fick köpt två små godispåsar att ge bort i julklapp, haha kommer ihåg när jag själv som liten sålde jultidningar och jag måste säga att jag var grym! Ett år fick jag en dator och 3000 kr och ett annat år ett wii spel och pengar! 

Hade egentligen Cheerleadingträning nu på kvällen men har haft sån jäkla migrän hela eftermiddagen, men nu har den äntligen gått över...så nu blir det lite god kvällsmat och ett avsnitt av 90210! PUSS.

Kocken ✭

Kycklingmacka med sallad och Avokadomousse. 
 
Måste säga att jag är ganska impad av mig själv då när det gäller matlagning det senaste, hehe. Denna goda middagen överraskade jag min mamma med i veckan efter jobbet och eftersom det var så gott fick det bli en favorit i repris till kvällens middag. Dagen idag har varit fruktansvärt lång känns det som, trots det har jag inte fått gjort speciellt mycket. En lunch vid ån med en fin vän, serier och en lång promenad. Sen är jag väldigt lyckligt lottad som har en vän som bara överraskar en så här på kvällskvisten med att komma förbi för att krama om en! Ibland är allt som behövs en kram för att få upp humöret. 

It´s friday.

 
Godmorgon! Äntligen Fredag höll jag på att säga, men för mig har det varit Fredag hela veckan hehe. Fast lite långtråkigt när ingen annan är ledig, jag menar vad är meningen med att vara ledig då? Nej, men det har faktiskt varit skönt att lite egentid. Alltså jag har tänkt på en sak, haha behöver skriva av mig lite känner jag, men i alla fall så känner jag att man oftast hamnar i samma tankebanor. Jag har nämligen hört att vi tar in cirka 11 miljoner bitar info per sekund (vad jag har hört!!). Asså sjukt?! Men av dessa kan hjärnan endast processa ca 40 stycken per sekund. Detta måste betyda att hjärnan hela tiden måste välja ut den information som är mest importante, right?? Men om vi hela tiden tar in samma information så blir vi låsta och inte lika öppna för nya möjligheter, nya tankar eller att se saker och ting ur fler perspektiv. Därför måste vi mata våra söta nya små hjärnceller som föds hela tiden med ny information och inte densamma utav dessa miljoner (eller vad det nu är) bitar info vi tar in per sekund. För ett bra tag sedan var jag och pratade med en kvinna och hon sa att det är väldigt viktigt att vi inte hakar upp oss på de saker vi redan vet, ofta blir det så för det är de som vi är bekväma med, men om vi istället kastar bort den där upprepande skiten och tar in nya tankar, så blir vi mer öppensinnade och vi ser mer möjligheter istället för motgångar. Jag kan i alla fall känna att jag på senaste tiden sett väldigt svart och vitt, varit väldigt negativ och bara sett problemen i situation samt att jag vill att allt ska ske på rätt sätt (mitt sätt), men vafan gör det om hundra år om något går lite snett eller om det inte sker på det viset jag tänkt mig? Så därför ska jag försöka tänka om lite. Detta blev ett extreeeemt långt och väldigt djupt inlägg för att vara mig och kanske inte speciellt relevant haha, men ibland behöver man skriva av sig lite! ... Med detta sagt ska jag dra mig upp ur sängen och ta en liten morgonprommis. Trevlig helg! 

HOMEMADE.

 

Recept Granola:
 
- 1 dl Solrosfrön
-1 dl Pumpafrön
- 1 dl Fiberhavregryn
-1 dl dinkelflingor
- 1/2 dl Linfrön
- torkade dadlar
- torkade tranbär 
- kokosflingor
- 2 msk kokosolja
- 2 tsk honung.
 
1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Blanda ihop alla torra ingredienser. 3. Smält kokosoljan och häll över de torra ingredienserna. 4. häll på honung (ibland tillsätter jag även lite kokande vatten). 5. Häll ut "smeten" på en plåt klädd i bakplåtspapper. 
Recept Bananscones:
 
1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Mosa en banan och blanda med ett ägg. 3. tillsätt 2 msk kokosmjöl och 2 krm bakpulver. 4. Lägg ut små klickar på en plåt klädd i bakplåtspapper. Låt ligga i ugnen ca 10-12 minuter. 

Classic.

 
 

Saves my day.

This one saves my day.
 
Asså Celsius, ren kärlek. Så fruktanvärt god. Förvånad att jag idag vaknade så sent som halv nio(sent för min del), dröm! Jag vaknar alltid jättetidigt och kan aldrig sova länge, men nu så!  Började dagen med en god frulle och gick och köpte mig en Celsius för att vakna till liv. Tog även tag i mitt liv och tog en promenad och sedan ett litet stretchingpass. Cheerleadingsäsongen har ju börjat och eftersom jag bland annat är topp i laget så behöver man bli vig. Just nu är min rygg död samt resterande delar av kroppen!! 
 
 
 

Redo för höst & vinter.

 
 
Är en aning taggad på höst och vinter nu faktiskt! Jag har alltid varit ute så sent med att köpa vinterjacka, men i år är jag riktigt snabb, hehe. Blev kär när jag testade en Woolrich jacka, så den fick det bli. Har inte tagit upp den ur påsen ännu, så har inte någon bild på den. Jag känner att vinterjacka är något jag vill lägga pengar på, för den ska vara ordentligt, för är det något jag hatar så är det att frysa. big nono. Köpte även en hösttröja från Ester Elenora. Älskar höstshopping, alldeles för farligt för min plånbok...-.- 

Tisdag morgon.



 
Havregrynsgröt med keso, blåbär, russin och kokosflingor + Finncrisp + juice. 
 
Godmorgon! Började denna dagen med en god frulle och ett avsnitt av 90210. Serier, med dem överlever jag min vardag haha. Känner mig typ deppig om jag inte har någon serie att kolla på. Nu var det ett tag sedan jag blogga, men kände att jag behövde få skriva av mig lite. Sommaren har jag haft fullt upp med att jobba och det har absolut inte hänt något kul över huvudtaget, förutom en resa till mallis nyligen. Men nu ska jag bege mig iväg. Ha en trevlig tisdag!