Fröknäcke.

 
 
Blev lite inspirerad av min kusin som bakade så otroligt goda knäckebröd, fast har de typ som snacks, för man kan inte sluta äta dem hehe.
 
Ingredienser: 2 dl majsmjöl, 1 dl Pumpafrön, 1 dl Sesamfrön, 0,5 dl linfrön, 0,5 dl olivolja och 2 dl kokhett vatten.
Gör såhär:
Sätt ugnen på 150 grader varmluft, tag fram en plåt och lägg på ett bakplåtspapper. Blanda ihop alla ingredienser , sedan häller du ut smeten (den blir ganska tjock) på plåten. Tag fram ett till bakplåtspapper som du lägger över smeten och sedan tar du händerna och breder ut smeten tills den blir platt. När du tycker att den är tillräckligt tunn tar du bort det översta bakplåtspappret, strör över lite flingsalt och sedan hyst in i ugnen! Låt det ligga där mellan 45-60 minuter, ni får hålla koll lite själva så det inte blir bränt (hände mig ett x antal gånger haha). KLART!
 
sååååååå gotttit, promise!
 
 

Ny vecka.



 
 
Hej mina vänner! Idag vart det upp i tid för att gå iväg på ännu en intervju! Blev klar i hyfsad tid så jag tog mig en promenad i Linné och lite mellis på vägen, nu lite god lunch på café tintin (CT24) med en fin vän! Älskar våren (som sagt i varje inlägg haha), men man blir så pigg och glad. OCH det blir ännu bättre, för min underbara mammi har gett mig en massage på hagabadet, känns som en väldigt bra start på den här veckan!
 Ha en bra måndag! Kram. 

Kusinmys.









 

Fredagskul.




"Fina" bilder från igår kväll...ganska chockad att jag ens kom hem med några bilder, lyckas alltid glömma av det.





Bra häng i solen!

☀️☀️☀️

En lördag morgon.


God morgon!
Asså det är verkligen något fel på mig...oavsett när jag kommer hem/går och lägger mig, så vaknar jag alltid runt 6-7 tiden blir så frustrerad. 
Jaja, hur underbar är inte vädret i alla fall då?! Så himla skönt med lite sol. Idag blir det nog en sväng in till stan för en god lunch med en vän, sen tar jag förmodligen bilen in till kussen i Borås.  ❤️

Don´t worry, it´s friday.

 
Ha en bra fredag allihopa! 
PUSS&KRAM

NK Vårmodekväll.



 
Igår efter intervjun så gick jag och Fanny in på NK på deras vårmodekväll, ärligt så tycker jag nog att de kunde ha gjort det lite bättre, det fanns inte speciellt mycket erbjudanden och man fick bara goodiebags om man köpte från vissa speciella märken, det ända som du garanterat fick var lite att äta och dricka. I alla fall, köpte en blå stickad tröja från Acne, men gick tillbaks redan i morse för att lämna tillbaka den, det kändes inte rätt. Nu ska jag ut och ta en standardpromenad i det otroligt underbara vädret! Ha en bra helg! 
PUSS

10 saker du inte visste om mig.

Så nu har jag gjort en lista om saker ni förmodligen inte visste om mig som efterfrågades!! 

1. År 2007 vann jag Cheerleading SM för individuell minior.
2. Jag är sjukligt ordningsam, jag ser direkt om någon ens kollat i min garderob, vet precis hur allt hänger (so don´t even try)!
3. Jag måste alltid vara värst på allt...
4. Jag har en viss kärlek för skor (vilket ni kanske redan vet efter mitt senaste inlägg).
5. Jag vill hoppa fallskärm! Fatta vilken frihetskänsla det måste vara!
6. Dubai har jag så länge jag kan minnas drömt om att få åka till. 
7. Jag älskar träning och vill bli egentligen bli PT, men tror inte man kan försörja sig på det...
8. När jag va liten klädde jag mig i militärbyxor och keps och åkte alltid inlines, en riktg tuffing haha....
9. När jag va liten vågade jag inte ens öppna min mun, jag var så blyg att jag jag flera veckor innan det va min tur att läsa upp högt inför klassen vad dagens datum var låg och lipade i sängen, så hemskt!
10. När jag är med min familj eller är ensam sjunger jag alltid och jag SUGER, men jag vill verkligen kunna sjunga så ibland låtsas jag för att göra mig själv på glatt humör! 
 

HAHAHA!

Thursday.

 
God morgon!
Har inte sovit alls bra i natt, förmodligen på grund av att jag är supernervös inför min arbetsintervju som jag har frammåt eftermiddagen. Sitter just nu med en tidning och kopp té för att bara ta det lugnt och förbereda mig lite inför eftermiddagen. Får nog ta mig ut på en liten pw snart, så jag inte fastnar i soffan framför glee. Intervjun håller på hela eftermiddagen fram till kvällen, så efter det ska jag på NK´s vårmode kväll med Fanny, så det ser jag fram emot! 
 

Svar på tal.

Hej! 

1. Vad brukar du äta till frukost, lunch och middag? Något favorit mellanmål som du kan dela med dig av :) 

2. Hur ofta tränar du och vad? 

3. Hur ser en vanlig dag ut för dig. När går du upp, lägger dig, några speciella rutiner eller liknande :)? 

4. Har du några ovanor/vanor eller "ticks" ;)? 

5. Kan du inte göra en lista på "5 sanningar" "10 saker boningar visste om mig" eller liknande ;) Hade varit roligt! 

Kramkram!
 
Hejhej! 
1. Jag äter en väldigt varierad kost, men till frukost är det bland annat havregrynsgröt med blåbär och russin (och en hel kanelburk hehe), eller en skål med A-fil och Paulúns Granola och ett knäckebröd, och till det blir det oftast alltid ett glas proviva! Till lunch är det väldigt olika, men försöker alltid se till så att jag får i mig både lite kolhydrater, fett och proteiner och detsamma gäller middagen. Tidigare uteslöt jag alltid kolhydrater helt, men har insett att kroppen behöver alla delar för att fungera ordentligt! Till mellanmål brukar jag ta mig en smoothie eller juice från juicekällan nu för tiden, kanske lite frukt eller något liknande. 
 
2. Jag tränar för tillfället cheerleading, som jag precis har börjat i, vi tränar 2 gånger i veckan. Sen utöver det så gymmar jag. Nu för tillfället försöker jag lägga på mig lite för att sedan kunna bygga mer muskler, så jag försöker att undvika att köra förbränning. 
 
3. Haha oj det är väldigt olika det där... har ingen speciell rutin sådär som jag kan komma på. Jag går väl upp, jobbar, träffar någon kompis eller något, sen är det väl läggdags, försöker komma till sängs runt elva tiden. 
 
4.Haha gud vad mycket ticks och tvångstankar jag har haft i mitt liv asså... en gång hade jag att jag var tvungen att klappa 10 gånger innan jag gick innanför dörren (jag vet knäpppppt) annars så skulle jag inte klara göra en speciell volt på träningen haha lol. Men just nu tror jag inte jag har något speciellt ticks... eller jo, mina kompisar tycker jag plutar med läpparna när jag kollar mig i spegeln, men alla har väl sin lilla grej när de ska kolla hur de ser ut i spegeln haha, min mamma till exempel brukar ställa sig med benen i kors och le lite prydligt hehe!
 
Föresten vad jobbar du med på din pappas jobb och vad är det för jobbintervju du skall på :)? Håller tummarna! Skulle du inte kunna berätta om dina framtidsplaner. Tänkte på att du skall göra högskoleprovet!
 
Min pappa är försäkringsrådgivare, men jag tar mest hand om att skriva in information på deras kunder, sortera lite papper och göra sånna där saker som måste göras och som tar tid men som man inte riktigt prioriterar du vet.  Arbetsintervjun får ni reda på hur det gick och vart det var om det går bra haha!;) Lite nervös, så vill inte avslöja för mycket. Hatar det här med arbetsintervjuer, det känns som om man "säljer" sig själv som en produkt typ "Hej, jag är en glad och social person lalallala" att tala gott om sig själv... inte min starka sida, men en ganska viktig sak att kunna ändå tror jag. 
 
Mina framtidsplaner... alltså jag vet ärligt talat inte, borde man veta? Det känns som om alla vet vad de vill nu för tiden. Men jag har INGEN aning, jag vet inte vad jag vill jobba med i framtiden, egentligen vill jag väl bli personlig tränare eller något i den stilen, men jag tror inte det går att försörja sig på riktigt, det får man nog mer ha som ett sidojobb i så fall. Men i alla fall, jag funderar på att söka in, eller rättare sagt jag har sökt in till en linje på Borås Högskola som heter Affärsinformatik med inriktning på internationell Marknadsföring och IT. Jag valde den för att jag tycker om Marknadsföring och jag tyckte kurserna lät roliga, jag sökte dock mest in för att se om jag kan komma in eller inte, men kommer jag in så vill jag börja redan till hösten! Det är en 4 årig linje där man studerar ett år i Shanghai! Men som sagt jag har egentligen inte den blekaste aning om vad jag egentligen vill bli! 
 
 


 

Shoe addict.

My new and beloved Jeffrey Campbell shoes.
 
Asså jag och skor. Jag kan aldrig få nog, jag har en evig kärlek för dem haha. Speciellt Jeffrey Campbell. Köpte dessa i Fredags på Frölunda Torg Raglady. Saken var den att jag inte kunde bestämma mig för om jag skulle lämna tillbaka dem eller inte, men bestämde mig för att de var ett par keeper. Tvekade inte på att de var snygga utan mer på att jag redan har en massa skor. MEN skor det kan man banne mig inte ha för många utav! 

Miss this so badly.














 
 
Det är verkligen sjukt hur mycket man uppskattar efteråt istället för under tiden man upplever något. När jag flyttade till LA, så var jag så glad jag "hatade" Sverige och ville bara lämna landet. Efter några månader började man sakta men säkert sakna det lilla hemlandet och uppskatta små och konstiga saker som man aldrig trodde man skulle sakna. Nu när jag åkt hem börjar jag sakna så mycket saker i LA i stället, värmen, att kunna leva som jag vill, the grove, utgångarna, shoppingen, liveeeeet och människorna...att man aldrig kan vara nöjd. Menmen sakna får man göra, man får helt enkelt bara försöka uppskatta de saker man redan har, nu får vi uppskatta att solen börjar kika fram lite då och då (haha försöker va lite positiv...). 
 

Hellu.

 
Hellu!
Kom precis hem från Jobbet, idag blev de inte mycket till jobb, jag och pappas kollega städade och rensade hela kontoret, köpte nya blommor och dekorerade lite prydligt! Väldigt mysigt. Sen köpte vi upp en god lunch från Kågebaren till kontoret. Nu funderar jag på att faktiskt ta mig ut på en liten promenad i slottskogen för att rensa tankarna och njuta av vårvädret så länge det varar. 
 
Egentligen har jag ganska mycket att göra, eller mycket och mycket, men jag måste förbereda mig med lite papper osv inför en intervju jag har på torsdag, plugga inför högskoleprovet, vilket jag borde börjat med för längesen för att ens ha en chans att presta... okej kanske inte var så mycket då, men det är de där med att ta sig tid och lyfta på röva! Nä nu ska jag ta mig en prommenix i solen! Puss & kram. 

Kvällshumor!





 
 
 
 




 
Hahahaha, asså har jag väl gått in på sidan kommer jag inte loss! xD
God natt på er! 

Vårfärger.

 


 
 
Då var det måndag igen! Idag gick jag faktiskt inte till jobbet, på grund av att jag skulle i väg på ett möte. Dagen började lite segt, kände mig hängig och uttråkad, det är därför jag gillar att jobba för då kommer man upp i tid och gör något utav dagen, annars blir det att man sitter hemma och degar framför en tv-serie. Men jag tog tag i mig själv och tog en promenix till mammas jobb i vårvädret. Därefter träffade jag Emily i stan och tog en liten fika.   Nu ska jag snart träffa Jennifer också, så dagen blev inte så dum i alla fall. Hoppas ni fått en bra start på veckan!
 

Sunday morning.

 
 

Vining and Dining.

 
 
 
När pappsen får stå i köket, då händer det grejer! En sådan där bra lördagskväll helt enkelt!

Saturday.

 Fina pappa.
 
 
 
Hejhej bloggen! 
Kom precis hem efter en skön och lugn dag på stan. Vaknade pigg och alert klockan 6.00. Asså orkar verkligen inte att jag inte ska kunna sova till klockan 10 i alla fall som en normal människa. Jag och pappsen gick runt och kollade lite i affärer i vårvädret och den här söta lilla ringen från TARA fick jag med mig hem. Har nästan inga ringar så det tyckte jag allt var behövligt! Såklart blev det en god Blueberry dream smoothie från Juicekällan och pappa tog en jättegod smoothie som hette Kanelbulle haha, den var supergod den med. Så bor du eller befinner dig i götet så rekommenderar jag dig starkt att traska dit!
Ha en fortsatt bra Lördag! 

Lite kloka ord så här på morgonen.

Okej, en liten utmaning till mig själv och till er alla kanske hehe. Här om dagen satt jag och pappas jobbarkompis och pratade om livet typ, vi kom fram till att man är så himla dömmande hela tiden, jag kan komma på mig själv sitta och tänka "men gud vad har hon på sig" eller liknande saker, alltså usch nej vad jag skämms när jag tänker på det. Vi måste sluta dömma andra OCH oss själva, alla kan väl få ha på sig vad de vill och se ut som de vill?
 
When you judge yourself or others you are making an opinion that may not be grounded in truth or reality. Criticizing yourself and others causes you to focus on the negatives and can create more negative emotion. Try to see things as is without being critical and judgemental. 
 
Pussssssss
 
Btw, gå gärna in på min lillsis bloggis HÄR, hon är klok!
 

Yuuuummy in my tummy.

 
GOD MORGON!
Bara tanken av att det är Fredag får en på bra humör! Nu dags för jobb sen är det HELG, halleluja! 

With will one can do anything.

Gammal bild på mig själv. 
 
Jag har bestämt mig för att jag ska börja njuta mer av livet, och dessutom uppskatta mig själv. Det gör man allt för sällan. Nu varje vecka tänker jag utmana mig själv lite. Det behöver inte vara något stort, bara det betyder något för en själv och varje dag säga något positivt om mig själv. Tycker allt att alla kan vara med på att göra faktiskt, det behövs lite egoboost när vi lever i ett samhälle där vi föööör ofta blir negativt kritiserade. Btw, lästa Mia Skäringers blogg, älskar henne, hon är så jävla skön! Ni måste gå in och läsa hennes blogg HÄR, allt är så sant. 
 
 

Torsdag.

Tröja~ Hunkydory, Kjol~Top Shop, Klocka~ M by M. 
 
God morgon peeps!
Kom precis till jobbet, inväntar pappsen som är lite sen, så passar på att slänga in ett litet blogginlägg! Såläng ska jag sätta mig ner och kolla in Partiprogrammet på Aftonbladet tv där Antonia Eriksson gästar, ni hittar klippet HÄR!
Ha en bra dag!

En onsdag kväll.

Necessär från FACE, ljus från Voluspa och en god tvål. 
 
Kvällen spenderades i stan med mammsen, en middag på Joe Farellis och lite kvällshopping. Ibland behövs det något som livar upp dagen.
Nu lite New Girl och sedan läggdags! 
God natt på er. 

Cheerleading.

 
Vet ni vad? Jag har fått äran att börja i det här fantastiska laget! Jag är jättespänd, har en del att jobba på, men det ska bli så sjukt roligt. Nu för några veckor sedan tog de guld i DM och gick då vidare till RM nu i maj och förmodligen kommer även jag få vara med och tävla (om jag sköter mig och blir duktig då såklart haha). I alla fall, det passar mig perfekt, träning två gånger i veckan och något att koncentrera mig på!