...



 
Inga framsteg har gjorts idag angående boendet, så jag och Fanny fortsätter att deppa. Nej, men det är så svårt att försöka hitta på något när man hela tiden har det här problemet i tankarna. Snälla kan inte detta bara lösa sig nu... Vi lyckades i alla fall ta oss ut på en lunch på Toast Caffe. Ännu en tråkig sak är ju att få höra att folk går och säger att vi bestämde oss för att åka hem för att vi inte hade råd eftersom vi shoppat upp alla våra pengar. Haha tragiskt om det hade varit så. Nej, vi shoppar för att vi har råd och vi åker hem för att vi känner oss helt klara här, punkt slut. 

Hoppas ni haft en bra start på veckan! 
 

Det där såg inte dumt ut!
http://nataliealexandra.blogg.se/

åh så gott!!

Jättefin blogg!

Svar: tack så mycket!
Jennifer Dise

muuums!

ida

Oh den där salladen såg riktigt god ut :)

ida

Oh den där salladen såg riktigt god ut :)

gott

Hoppas att det går bättre med boendet snart. Snygg blogg har du i alla fall :)

Svar: Tacktack!:)
Jennifer Dise

så gott =)

Människor som har behov av att snacka om andra - och då gärna i negativa ordalag - är inget man behöver lägga energi på. Jantelagen styr många människor... Tyvärr... Bara att le åt dem (och det) och njuta av ytterligare en shoppingdag darling! ;)
Kämpa på... det löser sig förhoppningsvis med boendet också!

Gott!

Åh vad gott det ser ut :D

Det där ser gott ut :)

Det löser sig säkert snart älsklingen! Inget att bry sig om vad andra säger...jag håller med pappa, njut av ytterligare en shoppingdag istället...puss från din mammi 💗💗💗




Kom ihåg mig?